Etusivu
Olen Tea-Mariia Pyykönen, MTV 3:n Pientä Pintaremonttia ja Pientä mökkiremonttia sekä Avan Kotia kohti -ohjelmista tuttu sisustussuunnittelija. Toimin pääpainoisesti Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla. Olen toiminut yrittäjänä ja sisustussuunnittelijana vuodesta 2009 lähtien.

Suunnittelijana olen todella taitava ymmärtämään asiakkaan tarpeet. Kodin tulee kuvastaa siellä asuvan ihmisen persoonaa. Myös julkikohteissa suunnitteluni on hyvin asiakaslähtöistä ja pyrin aina suunnittelemaan kohteen niin, että se vastaa niin tilaajan kuin tilan käyttäjänkin toiveita ja tarpeita. Toiveiden mukainen lopputulos syntyy suunnittelijan ja asiakkaan saumattoman yhteistyön tuloksena.

Olen kokenut esiintyjä ja esiintynyt tv-ohjelmissa vuodesta 2009 lähtien. Esiinnyn mieluusti erilaisissa tapahtumissa sekä tilaisuuksissa. Räätälöin luentoja juuri asiakkaalle sopivaksi tai pidän koulutuksia tai muita tilaisuuksia tarpeiden mukaisesti. Lisäinformaatiota saat ottamalla yhteyttä suoraan minuun!

Tea-Mariia tea-mariia@sisustuslinne.com 045 274 0303

Projektikokonaisuudet 110 €/h + alv.24%

Projekti käynnistyy veloituksettomalla tarjouspalaverilla toimistollani. Varaa aikasi tapaamiseen kanssani, jolloin käymme läpi kaikki tarpeet, toiveet ja mahdollisen budjetin. Tapaamisen perusteella teen sinulle tarjouksen. Projektikokonaisuus voi koostua koko asunnon suunnittelusta, tai vaikka vain muutamasta tilasta, pinnoista, tai kyseessä voi olla myös vain remonttisuunnitelma. Tämä projekti rakennetaan ja räätälöidään vastaamaan juurikin Sinun suunnittelutarpeitasi.

Konsultaatiopalaveri 390 €

Kahden tunnin konsultaatiopalaveri toimistollani, esimerkiksi uudiskohteen värisuunnittelua.

Konsultaatiokäynti 470 € + matkakulut, jos kohde on Pk-seudun ulkopuolella

Noin kahden tunnin konsultaatiokäynti kohteessa, jonka aikana teen tarvittavat suunnitelmat. Ajan voi käyttää esimerkiksi kohteen pintojen suunnitteluun tai voidaan ratkoa vaikkapa keittiölle päivityssuunnitelmaa tai pohtia olohuoneen sisustusta uusiksi. Aika käytetään asiakkaan ennakkoon määrittelemien epäkohtien ratkomiseen.

Konsultaatiopaketti 850 € + matkakulut, jos kohde on Pk-seudun ulkopuolella

Sisältää käynnin kohteessa, 2h suunnittelua toimistolla ja loppupalaverin toimistolla. Saat materiaalimallit, tuotekuvat ja listan muutoksista sekä hankinnoista.

Sisustuspäivä 1100 € + matkakulut, jos kohde on Pk-seudun ulkopuolella

Sisustuspäivä, jonka aikana saat kaiken tarvittavan informaation heti. Voimme shoppailla, tehdä suunnitelmia kohteessa tai toimistolla. Sisällöstä sovitaan etukäteen. Tämä päivä on loistava esimerkiksi koko olohuoneen suunnitteluun, tai sitten voidaanhan tuo aika käyttää yhtä hyvin myös keittiöön, kylppäriin, pintoihin, tekstiileihin, mihin vain Sinä haluat!

Avaimet käteen 110 €/h + alv.24%

Projektin aikana hoidan toivettesi mukaan vaikka kaiken: remontin hallinnoinnin, tavaroiden tilauksen ja toimituksen sekä viimeisetkin yksityikohdat kuntoon. Projekti alkaa veloituksettomalla tarjouspalaverilla toimistollani. Ajan voit varata sähköpostitse.

Muita palveluita mm: julkisten kohteiden sisustussuunnittelu, sisustusaiheiset luennot ja koulutukset, esiintymistyöt esim. messuilla, tekstiili- ja kuosisuunnittelu. Ota yhteyttä suoraan minuun saadaksesi lisätietoa palveluista sekä hinnoista!

Etusivu Tietoa Referenssit Yhteys
Arkadiankatu 16, 00101 Helsinki, 045 274 0303, tea-mariia@sisustuslinne.com